Naar hoofdnavigatieNaar andere shop
NAAR HET OVERZICHT

Het ideale wijncadeau?
Een magnum!

Inspiratie nodig voor een mooi eindejaarsgeschenk? Voor de wijnliefhebbers of mensen die houden van een feestelijke tafel, is een magnum altijd een goeie keuze. Een fles die indruk maakt en beter geschikt als de gasten talrijk zijn. Dit zijn de tips van onze aankopers.

Fariña ‘Gran Colegiata’ 2016
D.O. Toro
Spanje
150 cl

De familie Fariña creëerde het gamma Colegiata om haar eerste wijnen van tinta de toro te verkopen. Deze 2016 is een verjaardagseditie, gemaakt van de percelen en door de mensen die al sinds de jaren 80 het mooie weer maken op het domein. De meer dan 60 jaar oude wijnstokken zorgen voor een wijn met rijp fruit en goed versmolten houttoetsen. Een must bij rood vlees (rund).

Meer over de wijn

Château La Fleur de Boüard 2020
A.O.P. Lalande-de-Pomerol
150 cl

Deze mooie koffer met 3 flessen is een ideaal feestcadeau. De wijn zelf pakt uit met intens fruitige aroma’s van kers, braambes en cassis en kruidige accenten van de houtrijping. De volle en levendige smaak streelt de tong met soepele en fluwelige tannines. Heerlijk bij rijke gerechten met wit vlees of gevogelte. En nog 8 à 9 jaar houdbaar in je kelder.

Meer over de wijn

Château Coufran 2018
A.O.P. Haut-Médoc
300 cl

Een dubbele magnum of jeroboam is nog impressionanter. Zeker als hij in een individuele houten kist komt. 2018 was een uitzonderlijk geslaagd jaar voor Château Coufran. De wijn is rond en vlezig, met die fluweligheid waar hij al jaren een patent op heeft. Perfect bij lams- of kalfsvlees of een zachte kaas.

Meer over de wijn

Sorteer op