Naar hoofdnavigatieNaar andere shop
NAAR HET OVERZICHT

Toegankelijke Klassewijnen
voor een snelle hap

In onze webshop vind je niet alleen zeldzame en dure wijnen. Onze Klassewijnen spreken een breed publiek aan, van ervaren wijnliefhebbers tot nieuwe geïnteresseerden. En dat voor elk budget. Zo kan je ook voor schappelijke prijzen en bij snelle gerechten een goeie indruk maken.

Château Les Grands Maréchaux 2019
A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux

Een blaye met verfijnde aroma’s van gestoofd zwart fruit, eucalyptus en laurier. De evenwichtige en sappige smaak met soepele tannines en een fruitige finale past erg goed bij minuutsteak.

Meer over de wijn

Viña Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2020
D.O. Maipo Valley – Chili

De mooiste cabernet-druiven van de beste percelen (San Jorge en San Jaime), 12 maanden rijping op Franse eik, nog een jaartje rust in de fles … Het kan niet anders dan dat dit een pure, verfijnde en evenwichtige wijn is. Wraps op het menu? Dit is de geknipte wijn.

Meer over de wijn

Château Bon Baron ‘Composition Pinot’ 2021
A.O.P. Côtes de Sambre et Meuse

Met 17 ha is Château Bon Baron één van de grootste wijndomeinen in België. Pinot blanc, auxerrois en pinot gris worden er zo natuurlijk mogelijk bewerkt om deze uitzonderlijk frisse witte wijn te maken. Ideale tegenhanger van de rijke quiche lorraine.

Meer over de wijn

Quinta da Oliveirinha Reserva 2017
D.O. Douro – Portugal

Mooie douro met een stevig karakter van een domein dat meermaals met de titel ‘wijnmaker van het jaar’ in Portugal mocht gaan lopen. De aroma’s van viooltjes, zwarte pruim, chocolade en vanille en de volle stuctuur van deze reserva passen goed bij rundvlees.

Meer over de wijn

Gavi del Comune di Gavi D.O.C.G. ‘Palás’ 2021
Michele Chiarlo
Piemonte – Italië

Deze 100 % cortese is modern en heel toegankelijk. Je neus en smaakpapillen worden getrakteerd op florale en exotische toetsen. De brede en frisse smaak en de ideale hoeveelheid zuurtjes maken van hem een originele keuze bij gegratineerd witloof.

Meer over de wijn

Alvinte Albariño 2021
D.O. Rías Baixas – Spanje

De appellatie Rías Baixas is de thuisbasis van de albariñodruif. Deze monocepage verleidt met geuren van groene appel, ananas, citrusfruit en linde voor hij je helemaal inpalmt met zijn heel frisse smaak. Je proeft wat mineraliteit en een streepje citrusfruit. Visgratin wordt er alleen maar lekkerder van.

Meer over de wijn

Sorteer op