Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

op ALLE WIJNEN van de webshop

Een nieuwe cataloog en een kersvers magazine! Dat vieren we met een knaller van een korting. U kan alle wijnen in ons aanbod naar keuze combineren, zonder herverpakkingskosten te betalen. Hulp nodig om de wijnen te kiezen die bij u passen? Lees dan onze wijnverhalen en culinaire tips.

Actie geldig t.e.m. 26/10/2021.
De korting wordt pas verrekend aan de kassa van uw Colruyt-winkel.

Bordeaux, terug naar de bron

Voor onze Bordeaux-aankoper Eric definitief met pensioen gaat en de fakkel doorgeeft aan zijn even gepassioneerde collega Patrick, maken de twee een selectie van wijnen uit 2018. Stuk voor stuk symbolen van een mooie opvolging.

Toon me de wijnen

Proef de beste nieuwkomers

Onze aankopers stellen hun favoriete nieuwigheden voor. Het zijn wijnen uit alle hoeken van de wereld die een blijvende indruk hebben nagelaten.

Ik ben nieuwsgierig

Gérard Bertrand, een groot man achter grote wijnen

Met 16 chateaus en wijndomeinen in het zuiden van Frankrijk is Gérard Bertrand een van de sleutelfiguren in Languedoc. We ontmoeten deze charismatische en perfectionistische man, die het terroir overstijgt met zijn passie en respect voor elk van zijn wijnen.

Ik wil kennismaken

Côtes du Rhône, regio van contrasten

Volg aankoper Johan naar de steile hellingen en uitgestrekte vlaktes van Côtes du Rhône. Een snelle tour door de 2de grootste Franse wijnregio, na Bordeaux. De degustatieglazen staan al klaar!

Ik ga mee!

Domaine Perrachon: de essentie van het terroir

Trek naar Beaujolais en ontdek een domein dat al generaties lang traditiegetrouw zijn wijngaarden tot in de puntjes verzorgt. Zo komt de essentie van het terroir tot uiting in de wijnen.

Ontdek 3 vaandeldragers

Onze keuze in bubbels

Champagne, prosecco of crémant? Frankrijk, Italië of Tasmanië? Prestigieuze of toegankelijke flessen? Onze bubbelkenner Rohan maakt u wegwijs.

Aan u de keuze

Nieuwe cataloog = nieuwe Topwijnen

Elk seizoen kiezen onze aankopers een nieuwe selectie van Topwijnen, na een uitgebreide degustatie. Die wijnen hebben net dat tikkeltje meer indruk gemaakt dankzij hun evenwicht, een uitstekend millésime …

Ontdek ze allemaal

Zin in meer wijnverhalen?

Op het programma: ontmoetingen met interessante en gepassioneerde vakmensen, een wandeling door de gevarieerde wijngaarden van de Rhône, een reis naar het Argentijnse Mendoza, een proeverij van verfijnde bubbels, een culinaire uitstap met de beste combinaties voor de herfst …

Doorblader het magazine

De volledige lijst

Meer dan 800 wijnen uit alle hoeken van de wereld, voor elk budget, altijd voor de laagste prijzen.

Naar de cataloog