Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

op alles in de webshop

Een nieuwe cataloog en kersvers magazine! Dat vieren we met een knaller van een korting. Je kan alle wijnen in ons aanbod naar keuze combineren. Bovendien betaal je geen herverpakkingskosten. Hulp nodig om te kiezen? Laat je dan inspireren door onze wijnverhalen en culinaire tips. Of vertrouw op de keuze van onze aankopers: de Topwijnen.

Actie geldig t.e.m. 28/3/2022.
Je korting wordt verrekend zodra je de reservatie verstuurt.
Niet cumuleerbaar met andere acties.

Viognier: markant charmant

Druifluis betekende ei zo na het einde van de viognier in de jaren 1980. Tegenwoordig is de druif weer bijzonder populair dankzij haar complexe aroma’s.

Maak kennis met een diva

Collard-Picard sprankelt

Op de meest recente International Wine Challenge haalden de 7 deelnemende champagnes van het huis Collard-Picard elk een medaille binnen. De beloning voor hun zorgvuldige werk.

Proef 4 prijsbeesten

Frisheid troef

Nog minder dan 10 jaar geleden werd een fris klimaat gezien als een nadeel. Vandaag treden koelere gebieden met levendige druiven meer en meer op de voorgrond.

Ontdek krokante wijnen

3 nieuwigheden die je moet ontdekken

Al meer dan 20 jaar verrijken we onze webshop met kwaliteitsvolle wijnen voor elke gelegenheid. Dit jaar is dat niet anders. Tijd om 3 nieuwkomers in de kijker te zetten.

Ik ben benieuwd

Zin in meer wijnverhalen?

Nieuwsgierig naar wat er allemaal beweegt in de wijnwereld? Zin om nieuwe ontdekkingen te doen? In ons magazine nemen we je mee op een supergezellige wijnreis rond de wereld.

Lees het magazine

De volledige lijst

Meer dan 800 wijnen uit alle hoeken van de wereld, voor elk budget, altijd voor de laagste prijzen.

Naar de cataloog

Nieuwe cataloog = nieuwe Topwijnen

Elk seizoen kiezen onze aankopers een nieuwe selectie van Topwijnen, na een uitgebreide degustatie. Die wijnen hebben net dat tikkeltje meer indruk gemaakt dankzij hun evenwicht, een uitstekend millésime …

Ontdek ze allemaal