Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Zoete witte wijn zoekt seizoensgerecht

Wil je op de verrassing spelen? Durf dan eens een flesje zoet wit open te trekken bij je herfstgerecht. Onze aankopers kozen enkele ronduit verfijnde exemplaren uit.

Ik kies een zoete witte wijn

Toegankelijke Klassewijnen voor een snelle hap

Je houdt van snelle gerechten, maar je wil toch een goeie indruk maken met een mooi flesje voor een schappelijke prijs? Dit zijn onze voorstellen.

Da’s iets voor mij

Montalcino en de iconische brunello

Op naar Toscane en een van de bekendste Italiaanse wijnen. Kruidige verfijning gegarandeerd bij deze 4 vertegenwoordigers van de brunello-druif.

(Her)ontdek een grote naam

In het hol van de Leeuwenkuil

In Zuid-Afrika hebben Willie en Emma Dreyer van Leeuwenkuil het grootste wijndomein van de Kaapse kustregio uitgebouwd. Proef hun boeiende en complexe wijnen.

Op naar Swartland

De gezegende wijnen van Châteauneuf-du-Pape

Voor de wijnen van Châteauneuf komen liefhebbers en kenners superlatieven tekort. Maar hoe verklaren we dat succes?

Dat wil ik weten

Het ideale wijncadeau? Een magnum!

Voor de wijnliefhebbers of mensen die houden van een feestelijke tafel, is een magnum altijd een goeie keuze. Dit zijn de tips van onze aankopers.

Ik reserveer een magnum

Wijnland Australië zet grote stappen

Australische wijnen zijn er de laatste 30 jaar enorm op vooruitgegaan. Aankoper Philippe geeft een woordje uitleg en stelt je 3 iconische ambassadeurs voor.

Naar de andere kant van de wereld

Hartverwarmende wijnen voor je stoofpotjes

Wij kozen 3 heerlijke seizoensrecepten en wijnen om ze te begeleiden.

Ik laat het smaken

Gevleugelde rode wijnen voor bij gevogelte

Zet je kip op het menu? Dan ga je best voor een subtiele rode wijn, met niet te veel tannines. Rioja, barbaresco en beaujolais zijn altijd goede keuzes.

Toon me dat drietal

Karafferen of decanteren?

Wijn schenken in een karaf gebeurt vaak omdat dat mooi oogt, maar soms wordt het gedaan voor de smaak. Wanneer spreken we van decanteren of karafferen?

Ik wil meer weten

Knal! ’t Is feest!

Geen feest zonder bubbels. Champagne is met zijn prestige, elegantie, verfijning en onvergelijkbare smaak nog altijd toonaangevend. We selecteerden 3 flessen van grote huizen.

Kies je champagne

Zin in meer wijnverhalen?

Ons magazine neemt je mee op een wijnreis rond de wereld. Heb je geen exemplaar ontvangen in de bus? Blader dan online door de najaarseditie.

Naar het magazine

De volledige lijst

Meer dan 800 wijnen uit alle hoeken van de wereld, voor elk budget, altijd voor de laagste prijzen.

Naar de cataloog

Nieuwe cataloog = nieuwe Topwijnen

Elk seizoen kiezen onze aankopers een nieuwe selectie van Topwijnen, na een uitgebreide degustatie. Die wijnen hebben net dat tikkeltje meer indruk gemaakt dankzij hun evenwicht, een uitstekend millésime …

Ontdek ze allemaal