Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

De nummers 1 van onze wijnaankopers


In een webshop vol Klassewijnen is het ongetwijfeld geen sinecure om uw keuze te maken. Onze wijnaankopers staan u met raad en daad bij en delen ook met plezier hun lievelingetjes met u. Voor Rohan is dat een frisse champagne vol klasse en finesse, voor Eric een robijnrode haut-médoc met rijpe tannines. Welke wordt uw lieveling?


Deze champagne is een Blanc de Blancs, en wordt dus voor 100 % van chardonnay gemaakt. Met zijn frisse en delicate karakter past hij perfect bij uw feestelijke aperitieven en meest verfijnde gerechten.

Champagne Voirin-Jumel Blanc de Blancs
brut Grand Cru

(art. 481018)

Een krachtig boeket met aroma's van patisserie (brioche), meringue en toast, aangevuld met toetsen van meloen, citroen en bloemetjes. De smaak is heel fris, lang en levendig met fijne en fruitige zuren. Drink deze champagne als aperitief, bij verfijnde voorgerechten zoals sint-jakobsnoten, zalmcarpaccio of bij gegrilde gamba's, kreeft, oesters en mousse van ganzenlever.


Cabernet sauvignon geeft deze wijn zijn structuur, merlot zorgt voor zachtheid en petit verdot voor de robijnrode gloed. Geniet nu van deze Château Beaumont of bewaar hem nog 4 à 5 jaar.

Château Beaumont 2018
Cru Bourgeois Supérieur
A.O.P. Haut-Médoc

(art. 322924)

De robijnrode kleur van deze haut-médoc kondigt een boeket aan vol rijp rood fruit, met een fijn en discreet vleugje hout en fijne kruiden. In de mond is hij soepel en fruitig, met opnieuw een lichte houttoets en licht kruidig. Geniet ook van zijn rijpe en vlezige tannines. Zet hem op tafel wanneer u rood of wit vlees heeft klaargemaakt.

Ik ontdek ook:


Ons vakmanschap drink je met verstand
Rode Prijzen geldig t.e.m. 4/10/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op