Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Bijzonder én biologisch


Biologische wijnen worden steeds populairder. En terecht! De kwaliteitsdruiven worden biologisch geteeld, dus zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen, herbiciden of kunstmest. Vervolgens gebeurt ook de vinificatie volledig biologisch. Geen chemische smaak-, geur- of kleurstoffen en veel minder toegevoegde sulfieten. Soms zelfs helemaal geen. Ontdek deze vier biologische parels die wij zorgvuldig voor u selecteerden. Voor de prijs hoeft u ze zeker niet te laten.


Een biowijn voor 97 % gemaakt van grenache noir, de koningin van de zuidelijke Rhône, aangevuld met syrah. Allebei van het uitstekende oogstjaar 2019, en dat proeft u!

Karaktervol kersenrood

Caves Saint-Pierre 2019
A.O.P. Côtes du Rhône Villages Visan

(art. 392344)

Een intens kersenrode kleur en een al even intens boeket van rijp zwart fruit en witte peper. De smaak is krachtig en toch rond, met korrelige en rijpe tannines en een mooie lengte. Lekker bij rundvlees, wit vlees, pasta met vlees of groenten en een kaasplank.


Deze lichtgouden sauvignon blanc is fris over de hele lijn en de ideale partner in crime bij uw visgerechten.

Frisse sauvignon

Deep Down Sauvignon Blanc 2019
Marlborough - Nieuw-Zeeland

(art. 392645)

Een lichtgouden kleur en heel frisse en florale aroma's. Charmant en plezierig in de mond, verder sappig en zijdezacht met een klein vettig kantje en frisse mineralen. De perfecte compagnon bij vis (kabeljauw, paling, gerookte forel, zalm) en geitenkaas.


De wijngaarden met grenache en syrah zorgen voor een typisch mediterrane wijn waarin u discrete tannines ontdekt.

Smaakvol en elegant

Borie La Vitarèle 'Les Terres Blanches' 2017
A.O.P. Saint-Chinian

(art. 322220)

U ruikt in het glas rood en wit fruit en kruiden (witte peper). Na een slokje proeft u een heel fruitige wijn, met een mooie structuur, rijpe tannines en een lange afdronk met pepertoetsen. Die maken hem het ideale gezelschap bij pepersteak, maar ook bij eend.


Deze bleekgele wijn dankt zijn frisse karakter aan de wijngaarden op een kalkbodem, diep verborgen in een weinig zonnige vallei.

Sappig en fruitig

Borie La Vitarèle 'Le Grand Mayol' 2017
A.O.P. Languedoc

(art. 322218)

Na de aroma's van wit en geel fruit volgt een soepele aanzet met opnieuw geel fruit (mirabel) en citrusvruchten. Het middenstuk is rond en sappig tot aan de lange en frisse finale. Prima als aperitief bij wat hapjes, bij wit vlees in roomsaus, (pasta met) vis en vegetarische gerechten.

Ik ontdek ook:


Ons vakmanschap drink je met verstand
Rode Prijzen geldig t.e.m. 4/10/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op