Bij elk gerecht een goeie fles
We selecteerden 3 wijnen die we je deze maand graag aanbieden met 10 % korting. Een Nieuw-Zeelandse sauvignon blanc die matcht met heel wat voorgerechten met vis of vegetarische curry’s. Ook rood voor bij konijn, rund- en lamsvlees zetten we in de kijker: eentje uit Bordeaux, eentje uit Argentinië. Jij kiest!
Nu met 10 % korting: 3 wijnen bij gerechten
Deep Down Sauvignon Blanc 2021 Bio
Marlborough
Nieuw-Zeeland
- Lekker als aperitief, bij Aziatische gerechten (curry’s) en voorgerechten met vis (gerookte forel).
- Heel fris en tropisch boeket met wat bloemetjes.
- Charmante, sappige en minerale smaak met een vettig kantje.
La Chapelle de Haut-Bages Libéral 2019 Bio
A.O.P. Pauillac
- Lekker bij rood vlees (lam) en oude harde kazen.
- Verfijnd boeket met rijp rood fruit, kruidige toetsen van het hout, tabak en laurier.
- Brede aanzet, soepele smaak, lange, elegante finale met fruitige tannines.
Weetje: deze tweede wijn van Château Haut-Bages Libéral heeft alles wat je verlangt van een toegankelijke pauillac met veel finesse en elegantie.
Meer over deze wijn D.V. Catena Malbec 2020
Mendoza – Argentinië
- Lekker bij konijn met pruimen en (gegrild) rood vlees.
- Florale neus met ook pruimenconfituur, houtkruiden en wat praliné.
- Stevige, levendige aanzet, soepele tannines en een lange, fruitige finale.
Weetje: 100 % malbec, afkomstig van percelen op verschillende hoogte, die je rood vlees extra smaak geeft.
Meer over deze wijn