Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Nieuw! Een uitbreiding in de familie van de biologische wijnen

We hebben onze categorie ‘biologische wijnen’ wat uitgebreid. We vertellen u dan ook graag wat meer over de nieuwe exemplaren in onze collectie. Hun onberispelijke kwaliteiten tonen nog maar eens aan dat we zeker rekening moeten houden met duurzame en verantwoorde wijnbouw. Benieuwd of u na het proeven van deze nieuwkomers tot dezelfde conclusie komt.

Deep Down Pinot Noir 2019
Marlborough - Nieuw-Zeeland
(art. 392538)

Laat u verleiden door de charmante neus van deze Nieuw-Zeelandse pinot noir. Die is aromatisch, met klein rood fruit (heel rijpe kers), een vleugje vijg en een heel subtiele houttoets. In de mond gaat hij verder op hetzelfde elan: sappig, fris, heel smaakvol en heel puur met gedroogde vijg en goed rijpe kers. Lekker bij zacht rood vlees, gevogelte in champignonsaus en zachte en harde kazen.

Caves Saint-Pierre 2019
A.O.P. Côtes du Rhône Villages Visan
(art. 392344)

Een biowijn voor 97 % gemaakt van grenache noir, de koningin van de zuidelijke Rhône, aangevuld met syrah. Allebei van het uitstekende oogstjaar 2019. Dat ruikt u in het intense boeket van rijp zwart fruit en witte peper. En u proeft het in de krachtige en toch ronde smaak met korrelige en rijpe tannines en een mooie lengte. De ideale metgezel voor rundvlees, wit vlees, pasta met vlees of groenten, barbecue en een kaasplank.

Cono Sur Gran Reserva Organic Cabernet Sauvignon 2018
D.O. Colchagua Valley - Chili
(art. 392859)

Fan van typische cabernets? U kan uw zoektocht staken, want deze wijn is een perfect exemplaar. Doordat de druiven biologisch geteeld worden, komen hun karaktertrekken nog meer tot uiting. Deze Chileen heeft een typische cabernet-neus (cassis, eucalyptus, laurier) en een krachtige smaak met een terugkeer van de aroma's. Als klap op de vuurpijl proeft u goed versmolten tannines en een mooi fris karakter dat bijdraagt aan de lengte. Serveer hem bij rood vlees, barbecue en een kaasplank (jonge harde kazen).


Ons vakmanschap drink je met verstand.
Rode Prijzen geldig van 4/3/2021 t.e.m. 7/4/2021, zolang de voorraad strekt.

Sorteer op