Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Bubbels: de nodige pit voor uw apero

Een mooi moment delen met een glaasje bubbels hoeft niet ten koste te gaan van uw budget. Op de Franse, Italiaanse en Spaanse wijndomeinen vindt u schuimwijnen voor een bruisend aperitief, met een aantrekkelijke Rode Prijs.

Crémant du Jura A.O.P. 'Cuvée du Siècle'
brut
Fruitière vinicole de Pupillin
(art. 322043)

Deze elegante crémant van chardonnay trakteert u op een fijn en fris boeket met appel, gedroogde bloemen en een typische hazelnoottoets van de Jura. In de mond krachtig en levendig, fris en krokant, en opnieuw heel verfijnd. Ook hier een hazelnoottoets, aangevuld met wat walnoot, een vleugje kerrie en terroirtoetsen.

Vino Spumante Miano
brut
Castellucci Miano
(art. 481078)

Een Siciliaanse spumante met een heldere gele kleur en een boeket vol charme. U ontdekt fruitige en florale aroma's (citroenverbena, citroenzeste, meloen en exotisch fruit). Neem een slokje en geniet van een romige en fruitige smaak met limoenzeste, witte pompelmoes, cantaloupe, ananas en een leuk bittertje.

Cava Dionysus Reserva Vintage
brut nature
Canals & Munné
(art. 481017)

Een cava die z'n naam dankt aan de wijngod? Dat belooft! Verleiden doet hij eerst met zijn bleekgouden kleur en vele fijne belletjes. Ook zijn aroma's zijn verfijnd en elegant: u ruikt toetsen van appel, citroen en witte bloemetjes. Hij heeft een romige en lang aanhoudende smaak, waarin u mooie fruittoetsen ontdekt (witte perzik, rijpe appel en limoen).


Ons vakmanschap drink je met verstand.
Rode Prijs geldig van 11/2/2021 t.e.m. 3/3/2021, zolang de voorraad strekt.

Sorteer op