Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Iconische wijnen van Gérard Bertrand

Tijd om een iconische wijn aan uw collectie toe te voegen. En wel van een van de strafste wijnmakers van Languedoc: Gérard Bertrand. Gelukkig voor u hebben wij een paar exemplaren rood en rosé voor u klaarliggen.

De rosé, de Clos du Temple 2019, werd eind mei bij de Global Rosé Masters 2020 van het tijdschrift Le Drinks Business bekroond tot beste roséwijn ter wereld. Hij werd omschreven als een rosé met een prachtige lengte en complexiteit met veel aroma’s van de houtrijping zoals toast en vanilleboon. Die worden aangevuld met een overvloed aan sappig fruit zoals perzik, rijpe peer, bosaardbeien en een heel drinkbare sinaasappelschil.

De rode Clos d’Ora 2017 is een prestigieuze biodynamische wijn. In de woorden van Betrand zelf is het “een uitzonderlijk millésime met een groot bewaarpotentieel en een indrukwekkende combinatie van intensiteit, elegantie, rijpheid en aromatische complexiteit”.

Kan u niet wachten om zelf te proeven? Aarzel niet langer en reserveer nu uw fles. Extra duwtje in de rug nodig? Elke fles wijn is verpakt in een mooie individuele geschenkverpakking. Twijfel niet te lang, want de voorraad van deze 2 uitzonderlijke wijnen is heel beperkt, en op is op.

Clos du Temple 2019
A.O.P. Languedoc Cabrières
(art. 392220)

Clos d'Ora 2017
A.O.P. Minervois La Livinière
(art. 392219)


Ons vakmanschap drink je met verstand
Aanbod geldig van 25/9 t.e.m. 25/10/2020, zo lang de voorraad strekt.

Sorteer op

Clos d'Ora Minervois la Livinière 2017 75 cl

    Clos d'Ora Minervois la Livinière 2017 75 cl

    • Druif:
    • Schenktemperatuur:
    • Culinaire tip:

    /fles 

    fles(sen)