Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Zeldzame prestigewijnen voor de laagste prijzen

Snuisteren door de meer prestigieuze (en dus ook iets duurdere) wijnen doet dromen van hun uitzonderlijke kwaliteit. Maar af en toe mag het iets meer zijn dan dromen en wilt u zichzelf toch gewoon eens een pleziertje gunnen! En wanneer u deze selectie ontkurkt, is plezier verzekerd.

Kanonkop 'Black Label' Pinotage 2016
W.O. Stellenbosch - Zuid-Afrika
(art. 322871)

Uw kaasplank naar een hoger niveau tillen? Dat kan met deze donkerrode Zuid-Afrikaan. Geniet eerst van zijn aroma’s van rood fruit, vanille, leer, hout en tabak. Daarna van zijn elegante, sappige en vlezige smaak. U proeft zachte tannines, een vleugje hout, elegante zuren en kruidnagel.


Miguel Torres 'Mas La Plana' Cabernet Sauvignon 2010
D.O. Penedès – Spanje
(art. 322948)

Deze dieprode cabernet intrigeert met een verleidelijk en fruitig boeket, aangevuld met toetsen van zoethout, koffie en toast. De volle, intense smaak heeft veel elegantie, structuur en fruitigheid in de aanbieding. U proeft cacao, truffel en vanille (door de houtrijping).


Museum Numerus Clausus 2010
D.O. Cigales – Spanje
(art. 322071)

Deze intens rode cigales overtuigt met een heel fijn boeket van rijp rood en zwart fruit, fijne houttoetsen, kruiden, vanille, mineralen, nootjes en balsem. De smaak is krachtig en vol, maar toch ook heel verfijnd. Het rijpe fruit, het hout en de kruiden worden aangevuld met een zoete toets en fijne tannines. Erg geschikt bij rood vlees, konijn en stoofpotjes.


Almaviva 2016
D.O. Maipo Valley – Chili
(art. 322138)

Een krachtpatser uit Chili die het uitstekend doet bij gegrild vlees. Dat met zijn heel kruidige en fruitige boeket van zwart fruit en rijpe rode paprika, aangevuld met gerookte toetsen, specerijen en hout. En met zijn fruitige en kruidige smaak vol rijpe tannines.

Rode Prijzen geldig van 21/2 t.e.m. 13/3/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op