Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Rood en wit uit Bordeaux

Onze aankoper zet graag deze rode en witte wijn uit Bordeaux in de kijker. Aarzel niet om ze in huis te halen, want ze hebben nu een aantrekkelijke Rode Prijs.

Château de Lussac 2016
A.O.P. Lussac-Saint-Emilion
(art: 322926)

De intens donkerrode kleur van deze lussac-saint-emilion vertelt ons al iets meer over zijn boeket. Wals met uw glas, en u ruikt hele rijpe merlotdruiven, rood en zwart fruit, lichte houttoetsen, een vleugje likeur en een hint van munt. In de mond is deze wijn rond, vol en vlezig. U proeft opnieuw rijp rood en zwart fruit, likeurtoetsen, rijpe tannines en lichte houttoetsen. Dit is een verfijnde Klassewijn die u vast en zeker zal bekoren. Schenk hem bij rood en wit vlees (lamsvlees) en kaasschotels.

Château Beaumont 'Les Pierrières' 2018
A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
(art: 322848)

Wat een boeket heeft deze helder bleekgele wijn! Intense aroma’s van citrusvruchten (pompelmoes), munttoetsen, groene accenten van buxus en hout stijgen op uit uw glas. Zijn smaak is fris en droog, en toch lekker fruitig. Nip van uw glas en ontdek de toetsen van wit fruit, citrusfruit en subtiele houtaccenten. Deze wijn smaakt op zijn best bij visgerechten (gerookte vis) en frisse slaatjes.


Rode Prijzen geldig van 12/8 t.e.m. 28/8/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op