Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Welke wijn drinkt u bij uw BBQ?


U vraagt zich misschien af welke wijnen u moet voorzien voor uw BBQ. Voor het aperitief raden we u bubbels of een droge witte wijn aan, zo komt de eetlust op gang. Zodra u vlees op de grill zwiert, schenkt u het best rode wijn in. Met de volgende 3 exemplaren zit u goed!
 

Barbera d'Asti D.O.C.G. 'Palás' 2017
Michele Chiarlo
Piemonte - Italië
(art: 322791)

Een frisfruitige barbera kan u blindelings combineren met gevogelte op de BBQ. In deze wijn herkent u de kerstoetsen die typisch zijn voor barbera, en ook wat zoethout en rozemarijn.
 

Pierrick Harrang 'Cuvée Balthazar’ Syrah 2017
I.G.P. Pays d'Oc
(art: 322054)

Ga voor een krachtpatser bij rood vlees of grote stukken rundvlees. Deze volbloed syrah bijvoorbeeld, die zijn gewicht meteen in de schaal legt en overtuigt met kruidige accenten van balsem, garrigue en Provençaalse kruiden.
 

Cono Sur ‘20 Barrels’ Syrah 2016
D.O. Valle del Limarí – Chili
(art: 470156)

Ook deze syrah is een krachtige wijn die zich kan meten met de gerookte smaak van rood vlees op de BBQ. U ontdekt aroma’s van zwart fruit, een rond middenstuk en een fruitige en kruidige finale.
 

Ontdek hier de andere aanbiedingen van deze maand.


Rode prijzen geldig van 3/6 t.e.m. 30/6/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op