Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Proef de zomer in uw glas


Onze aankopers stellen u graag 3 witte wijnen voor die niet kunnen ontbreken in uw voorraadje voor de zomer. Stuk voor stuk fris en fruitig, en toch heel verschillend.
 

Sicilia D.O.C. 'Cavallo delle Fate' Grillo 2017
Tenuta Regaleali - Tasca d'Almerita
Sicilia – Italië
(art: 322845)

Deze Siciliaan brengt de zomer in huis met fruitige en florale aroma’s. U ruikt gekonfijt citrusfruit, mirabel, passievrucht en jasmijnbloesems. Het citrusfruit keert terug in de smaak en gaat over in een zilte finale met mineralen. Een ideaal aperitiefwijntje, maar ook een uitstekende begeleider van vis en schaal- en schelpdieren.
 

S. Delafont 'Mosaïque' 2017
A.O.P. Languedoc
(art: 322538)

Aroma’s van citrusfruit, perzik, meloen, witte bloemetjes en boterbloem komen je tegemoet bij deze zonnige languedoc. Na een intense aanzet volgen opnieuw citrusfruit en lichte accenten van bloemetjes. In de finale wordt u getrakteerd op een fris zuurtje. Probeer hem bij zeevruchten, een kaasschotel of onze ultieme tip: camembert op de BBQ.
 

Porta Sauvignon Blanc Gran Reserva 2018
D.O. Bío Bío Valley - Chili
(art: 322604)

OP = OP

De sauvignon blanc in deze Chileen profiteert van een trage rijping in een vochtig mediterraan klimaat. Een uitbundig boeket van papaja, venkel, asperge en tropisch fruit, en een levendige smaak met wit en tropisch fruit zijn het resultaat. Een mooie keuze bij aperitiefhapjes, een slaatje met geitenkaas of pasta met vis of groenten.
 

Ontdek hier de andere aanbiedingen van deze maand.


Rode Prijzen geldig van 3/6/2019 t.e.m. 30/6/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op