Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

In vakantiestemming blijven in Spanje

Eigenlijk zit de zomervakantie erop … maar niets verhindert ons om even terug te dromen en in de vakantiesfeer te blijven. Zeker met een goed glas wijn in de hand! Daarom nemen we u mee naar Spanje, met twee wijnen die ons op slag konden bekoren. We hebben ze meteen een Rode Prijs gegeven. Zo kan u er volop van genieten.


Bodega Abad 'Gotín del Risc' Godello 2017
D.O. Bierzo
Spanje

(art: 322827)

De godello is een veelgebruikte druif in het heuvelachtige Galicië. Bij deze wijn zorgt hij voor een goudgele schittering en een boeket van wit fruit en abrikoos, aangevuld met mineralen, kruiden en een zilte toets. In de rijke, bijna romige smaak krijgt u opnieuw wit fruit, maar dan met een fijn pepertje in de finale.

Beperkte voorraad

Marqués de Vargas 2011
D.O.C. Rioja
Spanje

(art: 392761)

Deze Marqués de Vargas komt uit Rioja Alta, de streek waar de beste rioja’s worden gemaakt. In deze wijn zit vooral tempranillo, die een lekker en typisch boeket levert van zoete kruiden, kers, sinaasappel en gekonfijt fruit. Ook een vleugje mokka is present. In de volle en verfijnde smaak, die tegelijk gestructureerd en licht likoreus is, ontdekt u een mooi evenwicht tussen fruit, kruiden en hout. Deze wijn is perfect op dronk en kan u nog 1 à 2 jaar bewaren. Een aanrader bij kalfsvlees, lamsvlees of konijn.



Rode Prijzen geldig van 24/9 t.e.m. 3/10/2018, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op