Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Zo’n 100.000 hectare van heel Bordeaux is bezaaid met wijngaarden. Dat is bijna een vierde van de hele regio! We hielden halt in de Libournais en Médoc en kozen 4 wijnen uit die je zeker zullen bekoren. Haal ze op tijd in huis om te serveren bij een stukje rood vlees van op de barbecue.

Nu in promo: Franse diversiteit

Château Larmande 2019
Grand Cru Classé
A.O.P. Saint-Émilion Grand Cru
(art. 392753)

  • Lekker bij wit vlees (gevogelte) en rood vlees.
  • Kruidig boeket met kersenpit en zoete houtaroma’s, zwart fruit en viervruchtenconfituur.
  • Zachte en soepele smaak met versmolten tannines en een verrassend stevige, lange finale.

Château Belle Coline 2019
A.O.P. Blaye – Côtes de Bordeaux
(art. 322284)

  • Lekker bij peperroomsteak en barbecue.
  • Rijp boeket van braambessenconfituur, klein rood fruit, zoethout en grafiet.
  • Opnieuw zwart fruit in de complexe, krachtige smaak met aanwezige tannines en een lange afdronk.

Château Cambon La Pelouse 2018
Cru Bourgeois Exceptionnel
A.O.P. Haut-Médoc
(art. 322965)

  • Lekker bij rood en wit vlees.
  • Boeket met rijp rood en zwart fruit, fijne kruiden en hout.
  • Soepele en heel fruitige smaak met viooltjes en rijpe tannines in de afdronk.

Château Labégorce Margaux 2019
A.O.P. Margaux
(art. 392541)

  • Lekker bij rood vlees (lam, schaap) en kaasplank.
  • Fijn en elegant boeket met veel rood en zwart fruit, wat bloemetjes en zachte kruidige toetsen van hout.
  • Sappige, fruitige smaak met zachte tannines, fijne zuren en een draai van de pepermolen in de finale.

 

Sorteer op