Zo’n 100.000 hectare van heel Bordeaux is bezaaid met wijngaarden. Dat is bijna een vierde van de hele regio! We hielden halt in de Libournais en Médoc en kozen 4 wijnen uit die je zeker zullen bekoren. Haal ze op tijd in huis om te serveren bij een stukje rood vlees van op de barbecue.
Nu in promo: Franse diversiteit
Château Larmande 2019
Grand Cru Classé
A.O.P. Saint-Émilion Grand Cru
(art. 392753)
- Lekker bij wit vlees (gevogelte) en rood vlees.
- Kruidig boeket met kersenpit en zoete houtaroma’s, zwart fruit en viervruchtenconfituur.
- Zachte en soepele smaak met versmolten tannines en een verrassend stevige, lange finale.
Château Belle Coline 2019
A.O.P. Blaye – Côtes de Bordeaux
(art. 322284)
- Lekker bij peperroomsteak en barbecue.
- Rijp boeket van braambessenconfituur, klein rood fruit, zoethout en grafiet.
- Opnieuw zwart fruit in de complexe, krachtige smaak met aanwezige tannines en een lange afdronk.
Château Cambon La Pelouse 2018
Cru Bourgeois Exceptionnel
A.O.P. Haut-Médoc
(art. 322965)
- Lekker bij rood en wit vlees.
- Boeket met rijp rood en zwart fruit, fijne kruiden en hout.
- Soepele en heel fruitige smaak met viooltjes en rijpe tannines in de afdronk.
Château Labégorce Margaux 2019
A.O.P. Margaux
(art. 392541)
- Lekker bij rood vlees (lam, schaap) en kaasplank.
- Fijn en elegant boeket met veel rood en zwart fruit, wat bloemetjes en zachte kruidige toetsen van hout.
- Sappige, fruitige smaak met zachte tannines, fijne zuren en een draai van de pepermolen in de finale.
Ontdek ook:
Actie geldig t.e.m. 29/5/2023, zolang de voorraad strekt.