Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

4 x La douce France

Beperkte voorraad, maar 4 dagen om te profiteren!

Haast je!

Van dinsdag 19 juli t.e.m. vrijdag 22 juli profiteer je van een mooie korting op 4 Zuid-Franse wijnen met kruidige garriguetoetsen.

-15%

vanaf 6 flessen

-20%

vanaf 12 flessen

Zo profiteer je:

  • Reserveer je gewenste hoeveelheid flessen. Je korting én de eventuele herverpakkingskosten worden automatisch afgetrokken als je je reservatie bevestigt. Op de bevestigingspagina en in je mail zie je dan ook het bedrag waarvan die korting en kosten zijn afgetrokken.
  • Haast je: dit aanbod is maar 4 dagen geldig, zolang de voorraad strekt. Als de wijn onderaan niet verschijnt, dan is die niet meer beschikbaar.

De 4 wijnen van deze Flashverkoop:

Domaine du Bon Remède 'La Grange Delay' 2019
A.O.P. Ventoux
(art. 322228)

Een sympathieke wijn van een sympathiek familiedomein aan de voet van de Mont Ventoux, de reus van de Provence. Biodiversiteit in de wijngaard zorgt voor evenwicht in de wijn, volgens eigenaars Fréderic en Lucile Delay. Met die filosofie scoorden ze in het verleden al een 97/100 en een platinum medaille bij het degustatiemagazine Decanter. En ook de 2019 is de moeite waard. Geniet van het charmante boeket en de vlotte, warme en kruidige smaak met toetsen van zoethout en laurier.

Lekker bij: gegrilde kip of stevigere bereidingen zoals een kruidig stoofpotje met rood vlees.


Domaine Brusset 'La Bastide' 2020
A.O.P. Rasteau
(art. 392734)

Deze wijn komt van een nieuw perceel van Laurent Brusset in de zuidelijke Côtes du Rhône, waar de bodem rijk is aan klei. In dat terroir ontstaat een elegante wijn met een nog jonge kersenrode keur en een boeket van zwart fruit, gestoofde aardbei en garrigue. Denk aan de zuiderse aroma’s van tijm, rozemarijn en kreupelhout. De smaak is elegant, stevig en mooi rond.

Lekker bij: rood vlees, konijn, stoofpotjes en barbecue.


Château Auzias 'Mademoiselle' 2016
A.O.P. Cabardès
(art. 481074)

Deze blend van grenache, cabernet sauvignon en merlot heeft 12 maanden gerijpt op Franse eik (50 % nieuwe vaten). In het intense boeket ontdek je aroma’s van rijp fruit, kruiden, rijpe paprika en vanille. Ook in de jonge, stevige en frisse smaak herken je duidelijk de kruidigheid.

Lekker bij: barbecue, pasta met vlees en lamsvlees.


Château Champ des Sœurs 'Bel Amant' 2018
A.O.P. Fitou
(art. 322647)

Met zijn fantastische werk heeft wijnmaker Laurent Maynadier de bij de zee gelegen appellatie Fitou naar een hoger niveau getild. Het grootste deel van zijn wijnen vinifieert hij op volledig traditionele wijze. Ook bij deze rode wijn zonder toegevoegde sulfieten is dat het geval. Na het sensuele boeket met veel zwart fruit en garrigue volgt een authentieke en nog jonge smaak met een kruidig en verfijnd middenstuk, en toetsen van braambessen en kers.

Lekker bij: lamsvlees, kalfsvlees, gevogelte en barbecue.

Sorteer op