Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Maak je koelkast zomerproof met rosé


Niks vraagt meer om rosé dan de stralende zon. Van 21 juni t.e.m. 4 juli profiteer je van een mooie korting op 5 roséwijnen, die we speciaal voor jou hebben uitgekozen. Vul nu je voorraad aan en combineer de geselecteerde wijnen naar keuze. Maar wacht niet te lang, want op = op!


-10%

vanaf 6 flessen

-15%

vanaf 12 flessen

Combineer naar keuze

Zo profiteer je:

  • Reserveer de gewenste hoeveelheid flessen. Je korting en de eventuele herverpakkingskosten worden automatisch afgetrokken als je de reservatie bevestigt. Op de bevestigingspagina en in de mail zie je dan ook het bedrag waarvan die korting en kosten zijn afgetrokken.
  • De voorraad is beperkt. Als de wijn onderaan niet verschijnt, dan is die niet meer beschikbaar.

Two Rivers 'Isle of Beauty' 2021
Marlborough
Nieuw-Zeeland
(art. 470442)

Op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland vonden we in Marlborough deze unieke blend van pinot noir, syrah en viognier. In de winery wordt deze rosé behandeld als een witte wijn: vroege persing, koude gisting en een rijping van 10 weken in eivormige vaten van roestvrij staal of beton. Zo komen zijn complexiteit en mineraliteit perfect tot uiting. De charmante, frisse neus is gul met klein wit en rood fruit (kruisbes, framboos, aardbei). Ook de zachte smaak is heel fris en zit vol fijn, rijp fruit. Een mooie keuze bij aperitiefhapjes, barbecue, pasta met vis, vlees of groenten. 



Paxton Rosé 2020
McLaren Vale
Australië
(art. 392962)

Paxton heeft intussen een indrukwekkende reputatie voor biologische en biodynamische wijnen in Australië. Het is een familiebedrijf en bezit sinds 1979 eigen wijngaarden in de McLaren-vallei, dicht bij de oceaan. De zeebries is een gigantische troef. Het frisse boeket met gekonfijte aardbei en een gerookte toets nodigt meteen uit tot een slok. Je proeft een typische rosé van grenache: fruitig (aardbei), vineus en mooi fris. Een must op de barbecuetafel.


Mathilde Chapoutier Sélection 2021
A.O.P. Duché d’Uzès
(art. 322628)

We zitten op zo’n 40 km ten westen van Avignon, waar we deze zalmroze Chapoutier met fijne paarse schitteringen proeven. De grenache noir en cinsault geven verfijnde aroma’s van geplette aardbei, florale toetsen en citrusfruit. De smaak is verfijnd en floraal (viooltjes) en mondt uit in een strakke finale met speelse zuren die lang blijven nazinderen. Een uitmuntende keuze bij gegrilde kip met Provençaalse kruiden.


Château La Vernède 2021
A.O.P. Languedoc
(art. 322656)

Château La Négly presenteert de eerste oogst van een nieuwe wijngaard tussen de naaldbomen, aangeplant in 2017. Het is een heel verfijnde eerste jaargang geworden: een biologische rosé naar het beeld van het terroir met klei en kalksteen. In de neus word je getrakteerd op klein rood fruit (aalbes) en een zweem floraliteit. De aanzet is sappig en levendig en gaat over in een evenwichtig middenstuk met veel body. De frisse finale speelt met het bittertje van roze pompelmoes. Een multi-inzetbare rosé: lekker bij aperitiefhapjes, vis, (gegrild) gevogelte, pasta met vis, vlees of groenten, of barbecue.


Château La Genestière ‘Cuvée Raphaël’ 2021
A.O.P. Tavel
(art. 392683)

Tavel, de koningin van de rosés, toont zich hier als een sensuele verleidster met een intens boeket van kersenconfituur, snoep met viooltjes en witte peper. In de mond krijg je een explosie van fruit en een lange finale met sappige tannines. Ontkurk bij je barbecue, wit vlees of pasta met vis, vlees of groenten.

Sorteer op