Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

De nummers 1 van onze aankopers

Het is niet altijd eenvoudig om te kiezen uit het uitgebreide assortiment van de webshop Klassewijnen. Daarom delen onze aankopers maar al te graag hun favoriete wijnen met u. Deze week trakteren ze u op 2 verfijnde wijnen. Philippe bezocht de bodega van Cune en bracht voor u een elegante Rioja mee. Rohan stelt u dan weer graag voor aan de finesse en knowhow van Jean-Jacques Litaud en zijn smaakvolle chardonnay.


Het wijnhuis Cune is een echte referentie in Rioja en deze elegante reserva van 2015 toont u waarom. Nu in topvorm!

Elegante reserva uit Rioja

Cune Reserva 2015
D.O. Rioja - Spanje
(art. 392719)

Een robijnrode wijn met een neus van zwartebessencompote (bosbes, cassis) en citrus (sinaasappelzeste). De zachte, fruitige aanzet gaat over in een elegant midden met kruidige toetsen dankzij de rijping op houten vaten. Pak uit met deze wijn bij lamsvlees, klein pelswild of combineer hem met uw favoriete kazen.


Zoekt u een wijn bij pasta met vis of veggie? Dan is deze verfijnde en frisse chardonnay perfect!

Verfijnde & sappige chardonnay

Mâcon-Bussière A.O.P. 2017
Domaine des Vieilles Pierres Jean-Jacques Litaud
(art. 392697)

Door zijn veelzijdigheid een interessante wijn om in huis te halen. De frisse, florale neus getuigt van veel finesse. Met zijn mineraliteit (krijt) en vleugje vanille een charmante wijn die hand in hand gaat bij aperitiefhapjes, vis- en pastagerechten, vegetarische bereidingen en zachte kazen.


Rode Prijzen geldig t.e.m. 8/12/2021, zolang de voorraad strekt.
Ons vakmanschap drink je met verstand


Sorteer op