Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

(Her)beleef deze degustatie

Op 15 oktober organiseerden we een online tasting over pinot noir met onze experts Philippe en Koen. Hebt u die gemist en had u graag deelgenomen? Of was u erbij maar wil u het moment delen met uw vrienden en familie? Dat is nu mogelijk! Niet alleen is de opname van de tasting gratis beschikbaar, u kan ook nog degustatiepakketten vinden op klassewijnen/degustatiepakket

Aarzel niet en (her)beleef de leuke ervaring.

Een woordje over de 3 Klassewijnen in het degustatiepakket

Laroche ‘L'Art des Sens’ Pinot Noir Réserve 2019
I.G.P. Pays d'Oc

Laroche is van oorsprong een huis uit Bourgogne. De wijnmakers gebruiken al hun knowhow om deze wijn te maken op het prachtige terroir van de Orb-vallei in Languedoc. Ze tonen dat ze de vinificatie van een verfijnde pinor noir perfect onder de knie hebben. Daar is deze mooie zuiderse versie het bewijs van. Waar wacht u nog op?


Two Rivers ‘Tributary’ Pinot Noir 2018
Marlborough - Nieuw-Zeeland

Two Rivers Estate ligt in het hart van Marlborough, op het noordelijkste punt van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, waar de rivieren Wairau en Awatere elkaar kruisen. Eigenaar Dave Clouston heeft zowat de hele wijnwereld doorkruist. Hij gebruikt de kennis die hij heeft opgedaan in internationale wijngaarden om heel zuivere wijnen te maken. Deze Single Vineyard is een echte expressie van zijn terroir, maar ook een toonbeeld van finesse en elegantie. Oordeel zelf.


Mercurey A.O.P. 2018
Domaine de Suremain

De pinot noir is onlosmakelijk verbonden met de Bourgogne, en dus kon een waardige vertegenwoordiger van de streek niet ontbreken bij deze tasting. En wat een vertegenwoordiger! Yves en Loïc de Suremain runnen dit 18 hectare grote domein in de Côte Chalonnaise voortreffelijk. 90 % van de wijnstokken van hun domein brengt rode wijn voort. We nemen u graag mee naar een niet te missen appellatie in de Bourgogne.

 

Rode Prijzen geldig van 2/11 t.e.m. 22/11/2021, zolang de voorraad strekt.

Ons vakmanschap drink je met verstand


Sorteer op