Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

De nummers 1 van onze aankopers Philippe en Patrick

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het grote assortiment in onze webshop Klassewijnen. Daarom delen onze aankopers graag hun favoriete wijnen met u. Philippe liet zich verleiden door een biologische rosé uit de Languedoc. Patrick koos voor een op-en-top frisse menetou-salon.


aankoper philippe

Deze wijn komt van een prachtig domein met een biolabel, gelegen op het terroir van Boutenac, in het massief van Corbières.

Gastronomische rosé

Domaine Le Champ des Murailles 'Camin Nostre' 2020
A.O.P. Languedoc
(art. 322280)

De charmante zalmroze kleur kondigt een fris boeket aan met klein rood fruit en kruiden. De smaak start soepel en fris, gevolgd door een mooie structuur met fruit en bloemen, en een frisse finale met witte peper en wit fruit. Een genot bij tapas, pasta met groenten, vegetarische gerechten en gevogelte op de barbecue.


aankoper patrick

Deze bleekgele, bijna grijze sauvignon blanc (100 %) is een echt genot bij al het lekkers uit de zee.

Een en al frisheid

Menetou-Salon A.O.P. Domaine du Gaec des Brangers 2020
(art. 392904)

Onder het mooie jasje zit een boeket met cassis-knoppen en fijn citrusfruit, aangevuld met een licht gerookte toets. De smaak opent soepel en heeft een voller en steviger middenstuk met zeste, gevolgd door een lange finale. Geniet ervan bij zeevruchten, vis (zalm in papillot), pasta met vis, schapen- en geitenkaas.

Ik ontdek ook :


Rode Prijzen geldig t.e.m. 4/8/2021, zolang de voorraad strekt.
Ons vakmanschap drink je met verstand


Sorteer op