Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Corsica in uw glas

Ah, Corsica … de geboortegrond van Napoleon, bekend voor zijn dichtbegroeide bossen, voor zijn steile bergen naast stranden met fijn zand en voor zijn kuststadjes die baden in de zon. Betoverende landschappen die alleen maar geëvenaard worden door de wijnen van het ‘Île de Beauté’. U hoeft ons niet op ons woord te geloven, het is veel leuker om zelf te proeven!


Een witte Corsicaanse wijn in omschakeling naar bio, gemaakt door Manu Venturi.

Zomers wit

Cava Domaine Vico 'Le Bois du Cerf' 2019
A.O.P. Corse
(art. 392276)

Wat een plezierwijn! Het fijne en frisse boeket verwent met citroen en bloemen. En wat te zeggen van de sappige, brede en vineuze smaak, met toetsen van venkelzaad, geroosterde amandelen, citroentaart met meringue en een mooi bittertje van citrusfruit (pompelmoes). Asperges, risotto met vis en citrusfruit of pasta met vis op het menu? U hoeft niet langer naar een wijn te zoeken!


De lokale druiven nielluccio en sciaccarello drukken hun stempel op deze rode karakterwijn.

Rood fruit troef

Domaine Vico 'Le Bois du Cerf' 2018
A.O.P. Corse
(art. 392278)

Het charmante boeket bezit klein rood fruit en maquis. Het is de voorbode van een zijdezachte, fluwelige en evenwichtige smaak met veel karakter. U ontdekt opnieuw de aroma’s uit het boeket. Deze Corsicaan met zijn mooi rode, halfintense kleur die een beetje geëvolueerd is, is de ideale begeleider bij charcuterie, gemarineerd gevogelte en rood vlees.

Ik ontdek ook :


Rode Prijzen geldig t.e.m. 4/8/2021, zolang de voorraad strekt.
Ons vakmanschap drink je met verstand


Sorteer op