Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Zomerse wijnen in de kijker

Onze 2 wijnen in de kijker hebben een totaal verschillend profiel, maar zijn wel allebei echte zomerwijnen. Gaat u voor rood of rosé bij terrasjesweer?


De piedirosso-druif wordt alleen in Campania gekweekt, in het zicht van de Vesuvius. Wijnen met 100 % piedirosso zijn zeldzaam, maar deze monocépage is wonderwel geslaagd.”

Fris en krokant

Sannio D.O.P. Piedirosso 2017
Fontanavecchia
Campania - Italië
(art. 322818)

Deze krokante Italiaan kan u licht gekoeld uitschenken bij rode tonijn, kalfsvlees of stoofpotjes. Die gerechten passen goed bij zijn accenten van zoethout, zwart fruit, kers en kersenpit in het boeket. En bij de smaak met braambes, cassis en zwarte pruim en gerookte toetsen.


Familiebedrijf Paxton heeft intussen een indrukwekkende reputatie op het vlak van biologische en biodynamische wijnen in Australië. De wijngaarden in de McLaren-vallei profiteren van een deugddoende zeebries.”

Rosé vol plezier

Paxton Rosé 2020
Australië
(art. 392962)

Het frisse boeket met gekonfijte aardbei nodig u meteen uit tot een slok. U proeft een typische rosé van grenache: fruitig (aardbei), vineus, mooi fris, en vooral veel plezier! Een must op de barbecuetafel.

Ik ontdek ook:


Ons vakmanschap drink je met verstand
Rode Prijzen geldig t.e.m. 2/6/2021, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op