Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Karakterwijnen


Om de vakantie in schoonheid af te sluiten vallen we nog even binnen in 4 verschillende regio’s. Daar ontdekken we 4 charmante karakterwijnen met typische troeven van hun terroir.


De kruidige toetsen in de neus krijgen een geslaagd vervolg in de mond. Een wijn vol cachet!

Garrigue, alsof u er middenin staat

Château La Genestière 2017
A.O.P. Châteauneuf-du-Pape

(art. 392052)

Vanille, kersenlikeur en zachte toetsen van garriguekruiden in de neus. Fruit op alcohol en mooie kruiden van de houtrijping in de mond. Deze wijn brengt u recht naar het zuiden.


De druiven zijn hier vroeg rijp dankzij een uitstekend microklimaat. Geniet van het heerlijk kruidige resultaat.

Spaans aromatisch wit

Pazo de San Mauro
Albariño 2019
D.O. Rías Baixas - Spanje

(art. 392037)

Het boeket van kleine witte bloemetjes en groene kruiden is de voorbode van een soepele, wat zilte mond met een overvloed aan fruit en opnieuw aromatische kruiden.


Een bourgogne die trots het Terra Vitis-certificaat draagt. De wijnstokken worden dus op een milieubewuste manier bewerkt. Het resultaat: een frisse en elegante pinot noir.

Frisheid en elegantie

Rully A.O.P. 'Les 4 Vignes' 2016
Domaine Michel Briday

(art. 470233)

Elegant boeket van krieken en framboos met een subtiele houttoets. Een frisse en elegante smaak met rood fruit en mooie tannines die nog wat strak zijn.


Een beperkt aantal liter wijn per hectare zorgt voor goed rijpe druiven in deze koelere regio. In het glas: een pinot noir uit de Loire, rond en barstensvol fruit.

Een echt fruitmandje

Menetou-Salon A.O.P.
Domaine du Gaec des Brangers 2015

(art. 322841)

Gulle aroma’s van rijp rood en zwart fruit, zowel in de neus als in de levendige mond. En een ronde en frisse finale vol rijpe tannines. Dit is een mooie vertegenwoordiger van de pinot noir, die u absoluut moet ontdekken!

Ik ontdek ook:


Rode Prijzen geldig van 31/8 t.e.m. 22/9/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op