Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Charme in overvloed


Onze aankopers selecteerden voor u 2 wijnen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook verleiden met hun complexiteit: een heel elegante champagne en een eersteklas pomerol. En met onze Rode Prijzen zijn ze al helemaal onweerstaanbaar!


In een regio waar chardonnay heer en meester is, is deze fles de uitzondering met 100 % pinot noir. Een toonbeeld van verfijning, elegantie en frisheid.

Gastronomische champagne

Champagne Voirin-Jumel Blanc de Noirs
brut 1er Cru

(art. 481039)

Een verleidelijke bleekgouden kleur en een diep boeket waarin u heel goed toast en rijp (gekonfijt) rood fruit ruikt, aangevuld met amandelen. Een brede en krachtige smaak die typisch is voor pinot noir. U proeft veel fruit (kersen) en een frisse finale met toast en citroen. Heerlijk bij aperitiefhapjes en gevogelte.


Deze complexe en charmante rode wijn wordt gemaakt op het familiedomein Château de Sales, dat al meer dan vijf eeuwen eigendom is van de familie Lambert.

Klassevolle pomerol

Château de Sales 2016
A.O.P. Pomerol

(art. 392994)

Complex en charmant in de neus met aroma’s van bladeren en bos. Een zachte, klassevolle en evenwichtige aanzet, fruitig middenstuk met veel complexiteit en opnieuw toetsen van bos en herfst. Een vaste waarde bij rood en wit vlees met champignons.

Ik ontdek ook:


Rode Prijzen geldig van 31/8 t.e.m. 22/9/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op