Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Reis rond de wereld met cabernet sauvignon


Cabernet sauvignon is een typische druif uit Bordeaux, maar ze schittert ook in de wijngaarden van de Nieuwe Wereld. Vertrek samen met ons op wereldreis, en vul onderweg uw winkelmandje met aantrekkelijke Rode Prijzen. We starten in Saint-Emilion en reizen verder naar Chili (voor een Limited Edition), Australië en Zuid-Afrika.


Pérez Cruz 'Limited Edition' Cabernet Sauvignon 2016
D.O. Valle del Maipo - Chili
(art. 322340)

Een krachtpatser uit Chili! Geniet van elegante aroma's zoals zoethout, eucalyptus, tabak, peper, cassis en braambessenlikeur. De smaak start krachtig en fluwelig, met toetsen van gekookt fruit en mooie zuren, en eindigt met de terugkeer van tabak, cassis en peper in de warme finale.


Kanonkop Cabernet Sauvignon 2014
W.O. Stellenbosch - Zuid-Afrika
(art. 322635)

Wat een divers boeket! U ruikt zwarte bessen, braambessen en toetsen van sigarendoosje, cederhout, balsem en praliné. De smaak is fris en elegant, en vindt een mooi evenwicht tussen zuren, fruit en alcohol. Let ook op de toetsen van zwarte thee en grafiet.


Richard Hamilton 'Hut Block' Cabernet Sauvignon 2015
Australië
(art. 322348)

De intens rode kleur met lichte evolutie kondigt een geconcentreerde wijn aan. In het expressieve boeket zitten typische en pure aroma's van een cabernet sauvignon: cassis, gegrilde paprika, eucalyptus, laurier en chocolade. De smaak is vol en toch heel fris, met toetsen van eucalyptus en munt. U proeft ook zwarte bessen, verfijnd hout en nog jonge tannines.


Ik wil ook dit lezen:

Rode Prijzen geldig van 17/2 t.e.m. 15/3/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op