Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Proef het beste van Bordeaux 2017


Zelfs in een minder wijnjaar worden in Bordeaux nog altijd prachtwijnen gebotteld. Saint-Emilion, Saint-Estèphe, Margaux, Pauillac … Het zijn vaste waarden die garant staan voor kwaliteit. En die met verve de betere vleesgerechten begeleiden.


Château Fombrauge 2017 Grand Cru Classé
A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru
(art. 322802)

Het boeket van deze intens donkerrode saint-émilion charmeert met toetsen van rijp rood en zwart fruit en een subtiel vleugje hout. De aanzet is zacht en likoreus, waarna de charme van het fruit en tannines overnemen.


Château La Garde 2017
A.O.P. Pessac-Léognan
(art. 322452)

Dit is een pittige pessac-léognan. Dat ruikt u al in het fruitige en kruidige boeket waarin wat peper schuilt. In de aanzet proeft u zwart fruit, daarna kruiden en rijpe tannines. De finale is een mooie blend van de kruiden en het fruit.


Château Marquis de Terme 2017 Grand Cru Classé
A.O.P. Margaux
(art. 322963)

De intens donkerrode kleur van deze margaux luidt een boeket in met aroma's van rijp zwart fruit, likeur, kers (kirsch) en kriek. In de gulle, krachtige en intense smaak keren de aroma's terug. Ze worden vergezeld door een pittige toets en rijpe tannines.


Château Puygueraud 2017
A.O.P. Francs - Côtes de Bordeaux
(art. 322088)

Wals even met deze donkere, bijna zwarte wijn en ontdek aroma's van zwart fruit (likeur), rijp rood fruit en kruiden. De kruiden keren subtiel terug in de krachtige en heel fruitige smaak met rijpe tannines. Geniet ook van de lange afdronk.


Château Lynch-Moussas 2017 Grand Cru Classé
A.O.P. Pauillac
(art. 322866)

Deze pauillac verenigt kruidigheid met finesse in de neus én in de mond. U ruikt fruit en zoete kruiden. De smaak is een en al charme, met een tanninerijk middenstuk en een fijne, kruidige finale.


Château Cos Labory 2017 Grand Cru Classé
A.O.P. Saint-Estèphe
(art. 322886)

Deze saint-estèphe heeft een jonge rode kleur en een fruitige, licht kruidige neus met een beetje hout. De smaak gaat op dat fruitige en licht kruidige elan verder.


Ik wil ook dit lezen:

Rode Prijzen geldig van 17/2 t.e.m. 15/3/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op