Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Ontdek in avant-première de nieuwe wijnen voor de lente van 2020

Onze aankopers vullen het assortiment Klassewijnen constant aan met nieuwe ontdekkingen. Het grootste deel daarvan staat vanaf midden maart in onze nieuwe cataloog. Over sommige wijnen zijn de aankopers zo enthousiast dat ze al een tipje van de sluier willen oplichten. We stellen u drie Topwijnen voor, in avant-première!

La Grande Cuvée du Château Marguerite 2017
A.O.P. Fronton
(art. 322107)

In Fronton (Sud-Ouest) worden degelijke wijnen gemaakt, maar de appellatie wordt vaak over het hoofd gezien. Jammer, want deze cru, van een van de beste chateaus uit de streek, is een krachtige, complexe karakterwijn. Hij rijpte maar liefst 7 maanden op hout. Zo lekker!


Delafont ‘Mosaïque’ 2018
A.O.P. Languedoc
(art. 392056)

De wijnen van Samuel Delafont worden met het grootste respect voor het terroir gemaakt, en zijn een vaste waarde in onze webshop. Val voor de charmante textuur van deze languedoc, en voor het mooie evenwicht tussen het fruit, de tannines en het hout. Een zonnige wijn die toch fris is, en die we warm aanbevelen.


Château Puygueraud 2017
A.O.P. Francs - Côtes de Bordeaux
(art. 322088)

Deze appellatie wordt vaak vergeten, maar is perfect gelegen. Ze ligt een beetje hoger dan de beste terroirs van Saint-Emilion en heeft de charme ervan overgenomen. De Puygueraud is gemaakt door de bekende Belgische wijnfamilie Thienpont. Die maakt wijnen met veel zorg, van de wijngaard tot de kelder. Val voor zijn fruitige, kruidige karakter en zijn rijpe tannines. Een vaste waarde in ons assortiment en, gelukkig voor u, nog altijd beschikbaar!

Rode Prijzen geldig van 21/2 t.e.m. 13/3/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op