Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Vier wijnen voor een romantische avond


Met twee genieten van een glaasje wijn, bij een filmpje of spannende serie … Meer moet dat niet zijn op Valentijn. Daarom hebben we voor u drie wijnen van 37,5 cl uitgekozen. Ideaal om met twee te degusteren. We sluiten deze romantische rubriek af met een wijn in een gewone fles (75 cl), die de prachtige naam ‘Saint-Amour’ draagt.


Château Cap de Mourlin 2015
Grand Cru Classé
A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru
37,5 cl
(art. 392974)

Oenoloog Michel Rolland ziet toe op de vini­ficatie van deze grand cru classé. Bovendien is hij van een groot millésime en heeft hij minstens 15 maanden gerust in houten vaten ... Deze saint-émilion is op zijn top! U wordt getrakteerd op rijpe en likoreuze geuren en een elegante, fluwelige smaak. Heerlijk bij rood vlees.


Clos Haut-Peyraguey 2017
1er Cru Classé
A.O.P. Sauternes
37,5 cl
(art. 322769)

Een ijsje met fruit of een appelcrumble? Deze elegante sauternes past perfect bij fruitdesserten én blauwe kazen. Laat u verleiden door het gele fruit in neus en mond (sappige ananas) en de grootse frisheid. En door elkaar natuurlijk …


Porto Poças 10 Years Old Tawny
Portugal
37,5 cl
(art. 481055)

De familie Poças heeft drie quinta's in uitstekende wijnbouwgebieden van de Douro. Deze tawny van Poças is het resultaat van een assemblage van nauwkeurig geselecteerde porto’s die gemiddeld 10 jaar in eiken vaten rijpen. Het resultaat: een lichtbruine porto met elegante en verfijnde aroma's van hout en gedroogde vruchten. De smaak is vol en complex met een mooie harmonie tussen fruit en hout. In de lange afdronk komen toetsen van pruimen naar boven.


Domaine des Billards 2016
A.O.P. Saint-Amour
(art. 322365)

Deze saint-amour is een ideale wijn bij een bordje met fijne charcuterie. De halfintense kersenrode kleur leidt een boeket in met rood fruit (geplette aardbei), kersenconfituur, cassis en natuurlijk … rozen! De smaak is fruitig en voorzien van jonge, stevige tannines. Dus best een halfuur op voorhand karafferen, en dan genieten.

Rode Prijzen geldig t.e.m. 20/2/2020, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op