Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Een wijn onder de kerstboom

Maak het uzelf makkelijk in de drukke eindejaarsperiode en kies een van deze wijnen om cadeau te doen. Succes gegarandeerd! Misschien wilt u de wijn kort beschrijven wanneer u hem geeft? Laat u dan inspireren door onze tekstjes …

Château Le Boscq 2014 Cru Bourgeois
A.O.P. Saint-Estèphe
150 cl
(art. 392641)

Château Le Boscq is een van de grote klassiekers van Saint-Estèphe. Zijn elegante karakter combineert kracht en finesse. Geniet van zijn weelderige smaak met toetsen van zwart fruit, mokka, een lichte houttoets en wat bittere chocolade. Dit is een uitstekende wijn voor een goede prijs. Bovendien zit de fles van 1,5 L in een mooie houten kist.

La Purísima 'Trapío' Monastrell 2014
D.O.C. Yecla - Spanje

(art. 322921)

Deze Spaanse wijn is gemaakt met monastrell-druiven van 50 jaar oude wijnstokken en rijpte op Franse eik. Eerst ruikt u gekonfijt fruit, zachte kruiden en hout. Dan volgt een krachtige en likoreuze smaak met opnieuw toetsen van gekonfijt en gedroogd fruit. Een aanrader bij rood vlees en stoofpotjes.

Château Coufran 2014
A.O.P. Haut-Médoc

300 cl
(art. 322479)

Een wijn in een fles van drie liter, ideaal voor feestjes of een wijndegustatie. Deze assemblage van merlot (85 %) en cabernet sauvignon (15 %) trakteert u op een boeket met rood fruit, subtiele gerookte toetsen en houttoetsen. De smaak is soepel, rond en vlezig, ideaal bij kalfs- en lamsvlees, pluimwild en zachte kazen.

Bourgogne A.O.P. 'Les 2 Dindes' Chardonnay 2015
Domaine Olivier
150 cl
(art. 322751)

Een grote chardonnay uit Bourgogne, dat belooft! Hij heeft een mooi frisse smaak met gerookte toetsen, een accent van toast en een lichte vettigheid. Lekker bij aperitiefhapjes, pasta met vis, zeevruchten en jonge harde kazen.


Rode Prijs geldig van 28/11 t.e.m. 19/12/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op