Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

Uitstekende bordeauxs voor een prijsje

Tussen 2014 en 2016 verhoogden veel chateaus in de appellatie Pessac‑Léognan hun prijzen met wel 40 %. Andere chateaus hielden hun voetjes op de grond, en kozen ervoor om plezier aan een aantrekkelijke prijs te koppelen. Zoals de chateaus van deze wijnen.

Dit is dus uw kans om een zaakje te doen, want voor een mooi prijsje krijgt u al het goede van de streek: harmonieuze wijnen van wijngaarden met uitstekende, homogene grindbodems.

Château Baret 2017
A.O.P. Pessac‑Léognan
art. 322907

De heldere, bleekgele kleur luidt frisse aroma's van fijne groene kruiden, ananas en groene appel in. Die aroma's keren terug in de smaak, en worden in de finale vergezeld van een vleugje passievrucht.

Château Baret 2016
A.O.P. Pessac‑Léognan
art. 392402

Na de jonge en intense donkerrode kleur volgen aroma's van rijp rood en zwart fruit, en fijne toetsen van kruiden, tabak en hout. Die toetsen herkent u ook in de krachtige, intens fruitige smaak met rijpe tannines en een mooie lengte.

Château Larrivet Haut-Brion 2014
A.O.P. Pessac‑Léognan
art. 392163

In deze al iets oudere bordeaux ziet u het begin van evolutie in de intense rode kleur. Ook het boeket (fruitig en kruidig met een toets van humus) en de smaak (goed rijpe tannines) tonen maturiteit.

Le Petit Chevalier 2015
A.O.P. Pessac‑Léognan
art. 322945

Na de licht geëvolueerde, dakpannenrode kleur krijgt u een kruidige en aardse neus met rijp rood fruit en een lichte ondertoon van hout. De milde smaak is wat zoet, licht likoreus zelfs, met toetsen van rijp rood fruit en gekonfijt fruit.


Rode Prijs geldig van 5/11 t.e.m. 27/11/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op