Naar hoofdnavigatieNaar andere shop

3 champagnes in de spotlights

Samen genieten van een overheerlijke champagne ... dát is pas feest. Wij kozen er drie voor u uit, die nu een aantrekkelijke Rode Prijs hebben.


Champagne Ruinart brut
(art. 481052)

Deze champagne verleidt u eerst met zijn vrij intens gele kleur, en daarna met zijn elegante boeket vol verfijnde toetsen van toast. Zijn smaak is aangenaam, romig, fris en elegant. U ontdekt de duidelijke stempel van chardonnay, en opnieuw subtiele toetsen van toast. Schenk hem bij forel à la meunière, sint-jakobsschelpen à la plancha en geitenkaas.

Champagne Collard-Picard 'Rosé Brut'
(art. 481011)

Dit domein ontstond door de samenwerking tussen de familie Collard, die terroirs in de Marne-vallei bezit, en de familie Picard, eigenaar van terroirs op de Côte des Blancs. Hun doel? Uitblinken! Dat doet deze champagne allereerst met zijn intens roze kleur, waarin de fijne belletjes blijven parelen. Het boeket is elegant en fris, met aroma’s van kleine rode vruchten (bosvruchten, framboos). Zijn smaak is al even elegant en fris, met opnieuw kleine rode vruchten en toetsen van fijn gebak (aardbeientaart). Lekker bij aperitiefhapjes en verfijnde voorgerechten.

Champagne Voirin-Jumel 'Cuvée 555' brut
(art. 481038)

Een goudgele kleur en diepe aroma’s vol houttoetsen: zo stelt deze champagne zich aan u voor. Zijn ronde en stevige smaak past goed bij aperitiefhapjes, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en varkensvlees.


Rode Prijs geldig van 16/10 t.e.m. 04/11/2019, zolang de voorraad strekt.


Sorteer op